Velthuis Vloer- en raamdecoratie

                             Bellestein 85-87 in Ede      tel 0318-639389

Welkom bij Velthuis Vloer- en raamdecoratie


Met de onlangs compleet vernieuwde woonwinkel vol inspiratie is Velthuis Vloer & raamdecoratie de leukste woonwinkel van Ede, en omstreken!

Velthuis Vloer & raamdecoratie is een unieke woonwinkel waar je terecht kunt voor al je vloeren, tapijten en zonwering. Velthuis Vloer & raamdecoratie is inmiddels Bijna 40 jaar gevestigd in een prachtig groot dubbel pand aan de Bellestein in Ede

Op een oppervlakte van 180 m² vind je alles op het gebied van gordijnen, vloeren, zonwering en accessoires, steeds smaakvol gepresenteerd met het doel jou op ideeën te brengen.loop eens binnen en verbaas je over het geweldige aanbod en de mooie kleuren, en laat je deskundig informeren over de vele toepassingsmogelijkheden.

 

 

Gastenboek

123 berichten op 7 pagina's
Kelly uit Renswoude
09-11-17 15:52:32
Bij aankoop van een PVC vloer goed advies ontvangen duidelijke afspraken over het opnemen van de oude vloer het afvoeren van het afval. Ook over het legen van de vloer en plinten. Mooi op tijd de vloer geleverd en een paar dagen later zeer vakkundig door Rob en Co gelegd. Ook tijdens het leggen werd er meegedacht over evt. oplossingen B.V. plint of af kitten van de overgang naar de gang. Ook was het hem niet teveel om een dag later de plinten te komen plaatsen aangezien de kit van de latten in hem zijn ogen nog niet goed uitgehard waren. Onze ervaring met Velthuis is meer dan goed en kunnen dit bedrijf dan ook ten zeerste aanbevelen.
gerry uit ede
30-10-17 11:06:55
Een tijdje terug kantel/kiep ramen laten plaatsen, waarna wij er al snel achterkwamen dat de oude rolgordijnen helaas niet meer geschikt waren. Ons bij Velthuis Vloer & Raamdecoratie professioneel laten voorlichten -in ons geval door Rob- om tot een goede en passende oplossing te komen. Dit is perfect gelukt! Ondertussen is alles door Rob Velthuis keurig opgehangen.
Lia uit Bennekom
21-10-17 08:46:47
Gewoon super! Goede kwaliteit, vriendelijke mensen en altijd bereid om goed te adviseren. Als we iets nodig hebben, dan bestellen we weer.
v Gessel
18-10-17 09:20:29
Zeer tevreden met het geleverde rolgordijn! Aangezien ik een erg breed raam heb (3.45 meter) was het een uitdaging om een passend en betaalbaar rolgordijn te vinden. Maar dat is gelukt en het rolgordijn hangt nu perfect. Het rolgordijn is trouwens ook goed verduisterend en wordt op een nette manier geleverd!
En het inmeten en monteren doen ze gratis!
Willy
23-09-17 14:31:57
Goede service en het monteren van de rolgordijnen is zeer snel en netjes gedaan.
Corien uit Ede Corien uit Ede
16-09-17 13:49:50
Eerst gebeld voor afspraak, Thuis kregen wij prima advies van Rob velthuis die alle stalen en kleuren bij zich had. 2 weken later is de bestelling afgeleverd Het ophangen doen ze geheel gratis. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen!!
Iven Chan
02-07-17 09:49:09
Je hebt weer fantastisch weer geleverd. De horren zitten er super strak in.

Ik wil je nogmaals bedanken voor alle moeite, tijd en energie die je hebt genomen om ons tevreden te stellen wat betreft de openslaande deuren. Het deurbeslag stond een beetje in de weg, hierdoor konden de horren niet tegelijk dicht. Samen heel Ede afgereden voor andere deurbeslag, helaas konden we niet slagen. Maar uiteindelijk is het je toch gelukt via een slotenmaker, speciaal voor ons op maat gemaakt deurbeslag. Het is echt mooi geworden!

Je bent een Super Vent!

Bedankt!
JJ uit Ede
21-06-17 13:02:30
Alles is prima verzorgd vanaf de ontvangst tot het eindresultaat.
In goed overleg en met snelle service het complete pakket geleverd.
En gratis montage, wat wil je nog meer!
Henriëtte
17-06-17 14:31:41
Top bedrijf. Personeel staat altijd voor je klaar. Niets is te veel, men wil alles voor de klant doen om deze het naar de zin te maken. Ik beveel deze woonwinkel bij een ieder aan. Ga kijken en ervaar de goede service!
Annejolein Mouritz van Silfhout
04-06-17 08:50:25

Super service en uitleg. Snelle levering van de horren.
Sandra uit Kernhem Ede
27-05-17 10:31:54
Zeer goed. In deze tijd wil je iets snel geleverd hebben en niet weken wachten. Velthuis had een groot assortiment en kon bovenal de week erop leggen. T.o.v de andere bekende winkels was dit doorslaggevend en was de keuze snel gemaakt.
Helemaal top!!!
Iven Chan
16-05-17 11:42:43
5 jaar geleden hebben we bij Velthuis Raamdecoratie vitrage gekocht, welke naar alle tevredenheid is geplaatst.
Toen we voor onze nieuwe woning een pvc vloer zochten, was de keuze al gauw gemaakt. De vloer is inmiddels al geplaatst, het resultaat is fantastisch. Super strak gelegd! Voor het resultaat verwijs ik je naar de foto's.....
Deze mensen verstaan hun vak. Ze nemen alle tijd om je te adviseren en dingen te laten zien.
Kortom, deze mensen zijn zeer professioneel en vakkundig....
Het volgende project voor Raamdecoratie Velthuis is het plaatsen van Plissé raamhorren.....?
G Stam
28-04-17 09:03:07
Top winkel met top personeel!
Mevrouw Velthuis was heel goed in het adviseren ervan omdat ik toch zat te twijfelen over de binnen zonwering.
Uiteindelijk liet ze me iets zien wat helemaal mijn smaak is.
Haar man heeft keurig bij mij opgemeten het zijn erg aardige vriendelijke mensen en hij heeft het heel netjes opgehangen en ging netjes te werk.
Echt een top bedrijf!.
Leo uit Haskamp
15-04-17 15:28:03
We zijn prima geadviseerd door Rob Velthuis en de rolgordijnen en horren zijn keurig geplaatst, we zijn er erg tevreden mee.
Mooi werk !!
Maarten
14-04-17 11:16:25
“ Ze weten waar ze het over hebben en geven goed advies. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. Het staat super mooi! ”
De koning uit lunteren
11-04-17 16:16:52


Inmeten en bespreken wat we wilden werd heel professioneel door Velthuis gedaan. Hij kwam ook met veel betere opties dan wij in gedachten hadden.
Het plaatsen ging heel snel maar ik denk dat Velthuis gewoon een vakman is.
Vincent uit Bennekom
31-03-17 12:40:21
Een mooie Winkel met veel verschillende voorbeelden en een hele vriendelijke verkoopster,
die ook de tijd nam en de beste prijs voor mij berekende.
En ze monteren gratis, dus geen extra kosten.
Dus ik ben dik tevreden.
Lydie Vriend
27-03-17 19:23:48
We zijn blij dat we bij Velthuis een luxaflex en rolgordijn
hebben besteld. We zijn zeer tevreden over de aflevering en de plaatsing. Als we weer iets nodig hebben zullen we zeker naar Velthuis gaan.
Carla
23-03-17 12:12:59
Zeer tevreden met de geplaatste jaloezieën.
Rob Velthuis heeft alles goed opgemeten en de montage is gratis en volgens schema verlopen.
Hein uit Ede
10-03-17 16:24:00
Toen ons werd gevraagd of we een recensie wilden plaatsen, hebben we dat dan ook meteen gedaan toen alles bekleed was. Doordat de hele bovenverdieping haast bekleed moest worden inclusief een dichte trap, hebben we deze klus dan ook door Velthuis vloer&raamdecoratie laten doen. Alles is helemaal naar wens verlopen, zonder problemen, vooral door de snelle en goede communicatie. Wij sluiten ons dus ook aan bij de vele positieve reacties van andere mensen.
Tonen: 5  10   20

 

 

 


 

 

 

Opbellen
E-mail
Info