Velthuis Vloer- en raamdecoratie

                             Bellestein 85-87 in Ede      tel 0318-639389

Horren.

Wij zijn specialist in horren op maat. Voor een vaste hor, een rol hor of een complete hor deur bent u bij ons aan het juiste adres. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs/ kwaliteit verhouding bieden. Wij verkopen horren van een  Nederlandse fabriek, daarmee bent u gegarandeerd van topkwaliteit. Bekijk het totaalaanbod.

Waarom een hor?

* Horren houden (vliegend) ongedierte tegen.

* Horren maken het mogelijk om te ventileren.

* Horren zorgen voor een hygiënische leefomgeving.

* Horren kunnen pollen tegenhouden.

* Horren weren insecten op een natuurvriendelijke manier.

Plissé hor deur.

De plissé hor deuren zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. Kies voor uit het assortiment plissé hor deuren bestaande uit een enkelvoudige plissé hor deur (plisséfit) of dubbele plissé hor deuren (dubbele plisséfit). Beide plissé varianten bieden optimale bescherming en zorgen voor maximale ventilatie.

Dutch design en Nederlandse techniek hebben geresulteerd in de compleet nieuwe Plisséfit: de nieuwe standaard in kwaliteits-horren. Made in Holland,

Raam horren.

Een raamhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De raam horren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam. Voor insectenwering voor een dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam bent u bij ons aan het juiste adres.

Meten en monteren.                    

Velthuis biedt u de unieke mogelijkheid om uw insecten wering te laten meten en te monteren. U kunt heel eenvoudig een afspraak plannen met ons Wij komen bij u thuis meten en laat monsters zien van de verschillende horren, materialen en kleuren. U krijgt vakkundig advies op maat.

Kleuren.

Standaard worden alle raam en deur horren geleverd in de volgende kleuren:

RAL 9001  RAL 9010  RAL 7016  RAL 9006  RAL 9005

Onze horren zijn daarnaast, tegen geringe meerprijs, ook leverbaar in alle overige RAL kleuren.


 

Opbellen
E-mail
Info