Horren.

Wij zijn specialist in horren op maat. Voor een vaste hor, een rol hor of een complete hor deur bent u bij ons aan het juiste adres. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs/ kwaliteit verhouding bieden. Wij verkopen horren van een  Nederlandse fabriek, daarmee bent u gegarandeerd van topkwaliteit. Bekijk het totaalaanbod.

Waarom een hor?

* Horren houden (vliegend) ongedierte tegen.

* Horren maken het mogelijk om te ventileren.

* Horren zorgen voor een hygiënische leefomgeving.

* Horren kunnen pollen tegenhouden.

* Horren weren insecten op een natuurvriendelijke manier.

Plissé hor deur.

De Plisséfit is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is eenvoudig in- of op het kozijn te plaatsen. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onblemmerende doorgang. De Plisséfit wordt helemaal op maat geleverd. In de hoogte zit maximaal 20 mm speling (even getallen). De breedte, montagezijde (links, rechts) en montagewijze (in of op de dag) worden volgens opgave geleverd.


Nieuw.

Door een slimme ontwikkeling van de ketting loopt deze zonder geratel en soepeler.
Dutch design en Nederlandse techniek hebben geresulteerd in de compleet nieuwe Plisséfit: de nieuwe standaard in kwaliteits-horren. Made in Holland,

Raam horren.

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met speedreducer. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatsten (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is. De raamrolhor Super+ kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. In de dag montage gebeurt met speciale in de dag geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten.

Meten en monteren.                    

Velthuis biedt u de unieke mogelijkheid om uw insecten wering te laten meten en te monteren. U kunt heel eenvoudig een afspraak plannen met ons Wij komen bij u thuis meten en laat monsters zien van de verschillende horren, materialen en kleuren. U krijgt vakkundig advies op maat.

Kleuren.

Standaard worden alle raam en deur horren geleverd in de volgende kleuren:

RAL 9001  RAL 9010  RAL 7016  RAL 9006  RAL 9005

Onze horren zijn daarnaast, tegen geringe meerprijs, ook leverbaar in alle overige RAL kleuren.


 

 
E-mailen
Bellen
Info