GORDIJNEN.

Bij Velthuis Vloer & Raambekleding tref je een bijna oneindige collectie gordijnstoffen aan. Van linnen en katoen tot velours. Naast de decoratieve functie zijn gordijnen ook praktisch. Ze voorkomen  al te  nieuwsgierige inkijk en hebben een isolerende werking. Wat voor gordijn je ook zoekt, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze passend in je interieur.


Overgordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw woning. Zijn ze dicht, dan zie je er helemaal niets doorheen en geven ze een hoge mate van privacy. Ze beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Bovendien hebben overgordijnen een positieve invloed op de akoestiek en een isolerende werking.

Velthuis is de specialist in gordijnstoffen. Veel van onze mooie stoffen zijn kamer hoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden.


Transparante gordijnen

Transparante gordijnen (vitrage) zijn functioneel en erg stijlvol. Ze filteren het felle daglicht, maken een luchtige indruk en laten een sfeervol geheel zien. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Als ze overdag dicht zijn kijk je er niet doorheen. ’s Avonds met verlichting aan, zie je schaduwen. Vitrage dempt het geluid en dat is vooral prettig als je een harde vloer in de kamer hebt. Wil je meer privacy dan bij transparante gordijnen, kies dan voor 'inbetween'. De gordijnen zijn wat dunner dan overgordijnen, maar geven meer privacy dan transparante gordijnen.


  

Verduisterende gordijnen

Naast de decoratieve functie is ook de verduisterende eigenschap van de gordijnen belangrijk. Kies je voor een lichtblokkade maak dan je keuze uit onze collectie verduisterende gordijnen.


Gordijnen op maat

Velthuis vloer & raambekleding adviseert en meet in aan huis. Deze service is geheel gratis. De gordijnen worden door vakkundige mensen van Velthuis speciaal op maat gemaakt en opgehangen. Zo ben je verzekerd van het beste eindresultaat en heb je jarenlang plezier van je gordijnen.


Ophangsystemen

Onze collectie ophangsystemen heeft voor ieder gordijn wel een passende gordijnroede of rail die ervoor zorgt dat je gordijnen mooi hangen.

Naast functioneel dragen ze tevens bij aan de sfeer en stijl van je huis. Modern, tijdloos of klassiek je vindt het allemaal in onze collectie. Alles wordt op maat voor je gemaakt en we komen graag bij je langs om de rail of roede te monteren.


Kijk naar de foto's van opgeleverd werk.                                                                     Klik op de foto's voor vergroten.

 
E-mailen
Bellen
Info