Welkom bij Velthuis Raamdecoratie

Velthuis Raamdecoratie is een uniek bedrijf waar je terecht kunt voor al je raamdecoratie en zonwering. Bij ons kan je terecht voor alles op het gebied van raambekleding en gordijnen.

Vakkundig inmeten en monteren draagt bij aan een mooi eindresultaat. Daarom rekenen wij hiervoor geen extra kosten. Wees zo vrij om te vragen naar persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.Gastenboek

147 berichten op 8 pagina's
Marleen
13-03-18 08:46:10
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het contact verliep snel en soepel; er wordt goed met je mee gedacht. De service is goed en verloopt vlot. En we zijn zeer tevreden over onze plissé gordijnen.
Montage is gratis dit is erg makkelijk want mijn man is niet zo handig.
Yvonne uit EDE
02-03-18 16:52:17
Hele goede ervaring met Velthuis, vanaf het moment dat ik een afspraak maakte tot de afspraak zelf en de daadwerkelijke montage. Speciale dank aan Ineke, en Rob van de montage.
De prijs/kwaliteit is super, echt een aanrader!
De Lange uit Ede
23-01-18 16:58:08
Wij willen Velthuis graag een compliment geven over hun mooie assortiment en de perfecte service. Wij zijn uitermate tevreden over de geleverde producten . Zowel de gordijnen als lamellen door het hele huis zijn prachtig.
Vriendelijke en enthousiaste mensen.
Ineke en Rob Geweldig !!!!!
Michelle
09-12-17 12:43:33
Normaal heb ik weinig zin en tijd om een beoordeling te schrijven maar voor Velthuis maak ik een uitzondering. Ik was al een tijdje op zoek naar mooie, luxe houten jaloezieën en twijfelde waar ik ze zou aanschaffen. Uiteindelijk besloten voor velthuis te gaan omdat hij zelf thuis inmeet. De prijs viel me heel erg mee en het eindresultaat is fantastisch. Over de goede service kan ik wel een heel boek volschrijven. Ik beveel dit bedrijf en hun producten dan ook van harte aan.
Kelly uit Renswoude
09-11-17 15:52:32
Bij aankoop van een PVC vloer goed advies ontvangen duidelijke afspraken over het opnemen van de oude vloer het afvoeren van het afval. Ook over het legen van de vloer en plinten. Mooi op tijd de vloer geleverd en een paar dagen later zeer vakkundig door Rob en Co gelegd. Ook tijdens het leggen werd er meegedacht over evt. oplossingen B.V. plint of af kitten van de overgang naar de gang. Ook was het hem niet teveel om een dag later de plinten te komen plaatsen aangezien de kit van de latten in hem zijn ogen nog niet goed uitgehard waren. Onze ervaring met Velthuis is meer dan goed en kunnen dit bedrijf dan ook ten zeerste aanbevelen.
gerry uit ede
30-10-17 11:06:55
Een tijdje terug kantel/kiep ramen laten plaatsen, waarna wij er al snel achterkwamen dat de oude rolgordijnen helaas niet meer geschikt waren. Ons bij Velthuis Vloer & Raamdecoratie professioneel laten voorlichten -in ons geval door Rob- om tot een goede en passende oplossing te komen. Dit is perfect gelukt! Ondertussen is alles door Rob Velthuis keurig opgehangen.
Lia uit Bennekom
21-10-17 08:46:47
Gewoon super! Goede kwaliteit, vriendelijke mensen en altijd bereid om goed te adviseren. Als we iets nodig hebben, dan bestellen we weer.
v Gessel
18-10-17 09:20:29
Zeer tevreden met het geleverde rolgordijn! Aangezien ik een erg breed raam heb (3.45 meter) was het een uitdaging om een passend en betaalbaar rolgordijn te vinden. Maar dat is gelukt en het rolgordijn hangt nu perfect. Het rolgordijn is trouwens ook goed verduisterend en wordt op een nette manier geleverd!
En het inmeten en monteren doen ze gratis!
Willy
23-09-17 14:31:57
Goede service en het monteren van de rolgordijnen is zeer snel en netjes gedaan.
Corien uit Ede Corien uit Ede
16-09-17 13:49:50
Eerst gebeld voor afspraak, Thuis kregen wij prima advies van Rob velthuis die alle stalen en kleuren bij zich had. 2 weken later is de bestelling afgeleverd Het ophangen doen ze geheel gratis. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen!!
Iven Chan
02-07-17 09:49:09
Je hebt weer fantastisch weer geleverd. De horren zitten er super strak in.

Ik wil je nogmaals bedanken voor alle moeite, tijd en energie die je hebt genomen om ons tevreden te stellen wat betreft de openslaande deuren. Het deurbeslag stond een beetje in de weg, hierdoor konden de horren niet tegelijk dicht. Samen heel Ede afgereden voor andere deurbeslag, helaas konden we niet slagen. Maar uiteindelijk is het je toch gelukt via een slotenmaker, speciaal voor ons op maat gemaakt deurbeslag. Het is echt mooi geworden!

Je bent een Super Vent!

Bedankt!
JJ uit Ede
21-06-17 13:02:30
Alles is prima verzorgd vanaf de ontvangst tot het eindresultaat.
In goed overleg en met snelle service het complete pakket geleverd.
En gratis montage, wat wil je nog meer!
Henriëtte
17-06-17 14:31:41
Top bedrijf. Personeel staat altijd voor je klaar. Niets is te veel, men wil alles voor de klant doen om deze het naar de zin te maken. Ik beveel deze woonwinkel bij een ieder aan. Ga kijken en ervaar de goede service!
Annejolein Mouritz van Silfhout
04-06-17 08:50:25

Super service en uitleg. Snelle levering van de horren.
Sandra uit Kernhem Ede
27-05-17 10:31:54
Zeer goed. In deze tijd wil je iets snel geleverd hebben en niet weken wachten. Velthuis had een groot assortiment en kon bovenal de week erop leggen. T.o.v de andere bekende winkels was dit doorslaggevend en was de keuze snel gemaakt.
Helemaal top!!!
Iven Chan
16-05-17 11:42:43
5 jaar geleden hebben we bij Velthuis Raamdecoratie vitrage gekocht, welke naar alle tevredenheid is geplaatst.
Toen we voor onze nieuwe woning een pvc vloer zochten, was de keuze al gauw gemaakt. De vloer is inmiddels al geplaatst, het resultaat is fantastisch. Super strak gelegd! Voor het resultaat verwijs ik je naar de foto's.....
Deze mensen verstaan hun vak. Ze nemen alle tijd om je te adviseren en dingen te laten zien.
Kortom, deze mensen zijn zeer professioneel en vakkundig....
Het volgende project voor Raamdecoratie Velthuis is het plaatsen van Plissé raamhorren.....😃
G Stam
28-04-17 09:03:07
Top winkel met top personeel!
Mevrouw Velthuis was heel goed in het adviseren ervan omdat ik toch zat te twijfelen over de binnen zonwering.
Uiteindelijk liet ze me iets zien wat helemaal mijn smaak is.
Haar man heeft keurig bij mij opgemeten het zijn erg aardige vriendelijke mensen en hij heeft het heel netjes opgehangen en ging netjes te werk.
Echt een top bedrijf!.
Leo uit Haskamp
15-04-17 15:28:03
We zijn prima geadviseerd door Rob Velthuis en de rolgordijnen en horren zijn keurig geplaatst, we zijn er erg tevreden mee.
Mooi werk !!
Maarten
14-04-17 11:16:25
“ Ze weten waar ze het over hebben en geven goed advies. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. Het staat super mooi! ”
De koning uit lunteren
11-04-17 16:16:52


Inmeten en bespreken wat we wilden werd heel professioneel door Velthuis gedaan. Hij kwam ook met veel betere opties dan wij in gedachten hadden.
Het plaatsen ging heel snel maar ik denk dat Velthuis gewoon een vakman is.
Tonen: 5  10   20

 

 

 


 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Info