Screens: comfort met de beste materialen

Voelt jouw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kun jij je huis – én je hoofd – niet koel houden. Screens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren.

De voordelen van een screen

Een screen is een vlak hangende zonwering, waarbij het doek van boven naar beneden glijdt in geleidingsprofielen. De constructie is vergelijkbaar met die van rolluiken. Een screen neemt geen kostbare ruimte in. Je kan deze ook op lastige plekken monteren. Screens zijn goed bestand tegen wind.

Het doek is standaard gemaakt van een met polyvinyl omhulde glasvezel. Mensen kunnen overdag niet bij jou naar binnen kijken, maar jij kan wel naar buiten kijken. Ons glasvezeldoek is kleurvast en rot- en schimmelvrij. Je kan de screen op diverse manieren elektrisch of handmatig bedienen.

Op maat volgens jouw wensen

We maken de screens op maat, passend bij jouw persoonlijke wensen en bij de uitstraling van jouw huis. Van 50 cm tot liefst 500 cm hoogte. En in breedtes van 50 tot liefst 500 cm. Met ronde of vierkante aluminium om  kasting. En in een standaardkleur of een exclusieve structuur lak. Met zeer ruime doekkeuze uit diverse A-merken. En welke bediening wens je: elektrisch of handmatig ?

Gegarandeerde kwaliteit

We maken onze screens met uiterste zorg. En met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. Het monteren van een screen laat je het best over aan de specialist Velthuis waar jij je screen koopt. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.

 
E-mailen
Bellen
Info