Velthuis Vloer- en Raamdecoratie

                             Bellestein 85-87 in Ede      tel 0318-639389

PVC Vloeren.

              

PVC designvloeren bieden vele voordelen.  
Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan. 
De voordelen op een rij:

  • PVC vloeren voelen warm en comfortabel aan. Ze zijn geschikt voor vloerverwarming. Hierdoor versterk je dit warme en comfortabele gevoel. Je huis voelt echt als een thuis. Ook gasten zullen zich meteen op hun gemak voelen. In de zomer is vloerkoeling ook mogelijk.
  • PVC vloeren beschikken over alle voordelen van kunststof. Ze zijn namelijk makkelijk in onderhoud, ze zijn duurzaam en hygiënisch en ze kunnen makkelijk worden gereinigd, waardoor je je in een lekkere schone omgeving bevindt.
  • Bovendien is een PVC vloer stil en geluiddempend. Worden er veel naaldhakken gedragen in je woning? Met een PVC vloer zul je hier geen hinderlijk geluid meer van ondervinden.
  • PVC vloeren zijn sterk en duurzaam. De vloer heeft een sterk oppervlak en is vrijwel overal tegen bestand. Mocht er toch iets gebeuren met je vloer, dan kunnen beschadigde stroken makkelijk vervangen worden.
  • Ook in badkamers of keukens kan een PVC vloer worden gelegd. De vloeren kunnen prima tegen het vocht in deze ruimtes.
  • Er is veel keuze op het gebied van PVC vloeren. Verschillende dessins en kleuren die ieder een geheel eigen sfeer creëren.
    Kortom: houd je van een stijlvolle vloer die makkelijk te onderhouden is? Dan is een PVC vloer echt iets voor jou!

Kijk naar de foto's van opgeleverd werk.                                                   Klik op de foto's voor vergroten.

Het doel van het egaliseren van de vloer is om de vloer glad en strak te maken.             Daarnaast is het de bedoeling dat er een gelijkmatig vloeroppervlak ontstaat.


De panelen worden strak tegen elkaar aan geplaatst en verlijmd met de ondergrond. De PVC vloer betreft een dunner type PVC, waardoor het de meest ideale vloer is om in combinatie met vloerverwarming te leggen. Deze vloer vereist een geëgaliseerde ondergrond die hard, strak en glad is. Omdat de vloer verlijmd moet worden, kunt u deze het beste door ons laten installeren. De vloer is na plaatsing niet te verhuizen.


Onze PVC vloeren presentatie met de nieuwste kleuren.


Plaatsing PVC vloer

Opbellen
E-mail
Info