Velthuis Vloer- en raamdecoratie

                             Bellestein 85-87 in Ede      tel 0318-639389

Allusion gordijnen

Allusion wave gordijnen, het product voor in de tegenwoordige Woning, het is een nieuwe manier van gordijnen.                                                                                                                                                       Allusion wave gordijnen zijn prachtig transparant in de open stand en u geeft de volledige privacy in de gesloten stand, ideaal om de perfecte sfeer in uw woning te creëren.
Natuurlijk kunt u het gordijn ook helemaal voor het raam weg schuiven. De plooi van het Alusion  gordijn is uitgevoerd als de wave plooi, maar het verschil is dat de allusion wave altijd weer terug in zijn perfecte stand valt. Ook om het licht te temperen is dit gordijn perfect, u kunt het helemaal naar eigen wens invullen.

De Allusion gordijn is een combinatie van een voile stof  en een overgordijn in een, met het voordeel dat u  geen  twee verschillende gordijnrails nodig heeft, U kunt het komen bekijken en ervaren bij ons in de winkel.                                                                                                                                                                    De stoffen zijn elegant , verfijnd,  sterk,  en in verschillende kleuren verkrijgbaar.  Deze gordijnen zijn uitgelezen voor bij tuindeuren of grote ramen, het maakt uw huis helemaal af.

Kijk naar de foto's van opgeleverd werk. 

Klik op de foto's voor vergroten. 

Velthuis vloer &RaamdecoratieAllusion wave gordijnen een a touche of élégance, kom kijken in onze winkel en laat u informeren en vooral verrassen.


 

Opbellen
E-mail
Info